فروشگاه دخترانه

 
 
درباره چاي: سلام من به تو يارِ قديمي
|

درباره چاي: سلام من به تو يارِ قديمي

 

برترين‌ها: ۱۵ دسامبر روز جهاني چاي است. روزانه ميليون‌ها نفر از مردم جهان حداقل روزي يك فنجان چاي مي‌نوشند. اين روز براي توجه بيشتر به حقوق كارگران صنعت چاي است. به همين مناسبت، در اين مطلب طرز تهيه چاي دورنگ را به شما آموزش خواهيم داد.

چاي دو رنگ هم از زماني كه چاي در ايران مرسوم شده است، در مراسم خواستگاري و مجالس مهم باب شد. در گذشته يكي از هنر‌هاي زنان ايراني درست كردن چاي دو رنگ بود كه كم كم به مرور زمان كمرنگ شد و امروزه در مواردي خاص و يا در خانواده‌هايي اصيل به چشم مي‌خورد. روش درست كردن چاي دو رنگ ساده است، ولي كمي نياز به صبر و حوصله و دقت دارد.

مواد لازم براي ۱ استكان

  • چاي دم كرده نصف استكان
  • آب جوش نصف استكان
  • قند ۴-۶ حبه

طرز تهيه:

چاي دورنگ بيشتر در استكان‌هاي كمر باريك صرف مي‌شود. استكان‌هاي كمر باريكتان را آماده كنيد و يك چاي خوش‌رنگ دم كنيد و آماده شويد براي درست كردن چاي دو رنگ. ابتدا نصف استكان را آب جوش بريزيد و چند حبه قند داخل استكان بيندازيد و با قاشق چايخوري هم بزنيد تا قند حل شود.

غلظت قند بايد زياد باشد تا حدي كه به اشباع برسد. يعني وقتي كه قند مي‌اندازيد ديگر حل نشود و شيره مانند شود. سپس داخل يك كاسه چاي خالص بريزيد و با استفاده از يك قاشق يا ملاقه كوچك به آرامي و كم كم روي اين شيره چاي بريزيد. مي‌بينيد كه آب در پايين و چاي در بالا قرار مي‌گيرد. به همين سادگي.

اگر در اندازه زياد مي‌خواهيد درست كنيد، داخل يك قابلمه آب و شيره بايد درست كنيد. يعني به تعداد و متناسب با استكان‌ها آب داخل قابلمه بريزيد و قند يا شكر را به آن اضافه كنيد و بعد داخل تمام استكان‌ها را تا نيمه با اين شيره پر كنيد و به آهستگي چاي را به استكان‌ها اضافه كنيد. براي سادگي و سرعت كار هم مي‌توانيد از يك يا دو نفر آدم خونسرد استفاده كنيد.

اين روش بيشتر مجلسي و تفنني و رسمي است و مزه و طعم چاي در آن چندان مطرح نيست مخصوصا اين چاي شيرين است نه تلخ. به همين دليل از آوردن اين چاي براي كساني كه عادت به نوشيدن چاي داغ دارند خودداري كنيد؛ و همچنين براي افرادي كه چاي شيرين دوست ندارند هرگز اين چاي را نياوريد.

نكته: در تهيه چايي دورنگ به جاي قند و شكر مي‌توانيد از نبات هم استفاده كنيد.

 

همه چيز درباره مرغ سبز
همه چيز درباره كرم تارتار
نكات مهم درباره پخت شله زرد
همه چيز درباره ماهي
همه چيز درباره فرش ماشيني
سوالاتي درباره آشپزي
نكاتي مهم درباره ي گوشت
نكاتي درباره سيب زميني
همه چيز درباره ي بيكينگ پودر
همه چيز درباره قارچ كامبوجا

مقالات مشابه  

اطلاعات كامل درباره سفره هفت سين
همه چيز درباره انتخاب و نصب ديوارپوش چرمي + عكس
نكاتي مهم درباره سفره و ميزناهارخوري
6 نكته مهم درباره پتو كه بايد بدانيد!
4 نكته خواندني درباره انواع ست سرويس بهداشتي
هر آنچه درباره تنديس، سرديس و مجسمه بايد بدانيد
تفاوت كاسه و پياله و توضيحات كامل درباره كاسه تبتي


:: ات مرتبط:

:: برچسب‌ها:
نویسنده : girlstore
تاریخ : 1399/9/27 
زمان : ۱۲
[ ]